Міні круасани без начинки з англійської листкового дріжджового тіста
Сьогодні буду піч дуже смачні міні круасани без начинки з англійської листкового дріжджового тіста. Принцип формування випічки збігається з усіма знаменитими способами. У цьому рецепті головну роль грає саме тісто, з якого виходять дуже пишні, але в той же час, хрусткі круасани. Як просто і швидко приготувати відому і улюблену в усьому світі випічку з листкового дріжджового тіста демонструє мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.
Нам знадобиться:
- 1 порція англійської дріжджового листкового тіста;
- 1 некрупное яйце (С-2).
Як приготувати міні круасани без начинки
Готове тісто поділяємо на 2-е половинки. Першу частину тіста розкочуємо в пласт прямокутної форми товщиною близько 0,5 см. Для нарізки тіста краще використовувати ніж для нарізання піци.
За допомогою лінійки я відміряла по 7 см і зробила маленькі надрізи по краю тесту зверху і знизу. Потім розрізала на шматочки трикутної форми.
Тепер, беремо один шматочок і трохи його надрезаем, буквально, на 1 см і трохи розтягуємо в місці надрізу в сторони. Потім, рівно скручуємо тісто в трубочку, формуючи круасан.
Складаємо всю підготовлену випічку на тефлоновий пергамент на відстані один від одного, так як вони виростуть і збільшаться в розмірі. Ми залишаємо їх у расстойке на 2 години.
Через дві години круасани змащуємо розмішаним яйцем, але робити це потрібно обережно, так як вони дуже повітряні і їх легко можна пошкодити.
Отпекать міні круасани без начинки потрібно в розігрітій духовці при температурі 200 ° С 15 хвилин. Час випічки потрібно контролювати. Як тільки круасани досягли гарного кольору, при цьому добре і стійко тримають свою форму, виймаємо їх з духовки.
Готові і вже остиглі круасани можна скласти на блюдо.
Заваріть чашечку чаю або зваріть какао і кличте домашніх або друзів насолодитися смачною листкової дріжджовий випічкою і похрумтіти собі на втіху.