Наш рецепт » М'ясні страви » Свиняче легке тушковане з пряними травами

Свиняче легке тушковане з пряними травами

Легке - це ідеальний продукт для прихильників здорового харчування. З нього можна приготувати безліч фантастично смачних страв, які підійдуть, практично, до будь-якого гарніру. Крім того, цей субпродукт містить мінімальну кількість жиру і підходить для людей, які захоплюються різними дієтами. Ось чому страви, приготовані з нього, обожнюють буквально все. Сьогодні готую свиняче легке тушковане з пряними травами. Покроково оформлений рецепт з фото продемонструє як правильно готувати свиняче легке, щоб готову страву вийшло смачним.

Нам знадобляться такі продукти:

  • свиняче легке - 1 кг;
  • вода - 0,5 л;
  • сушені пряні трави (коріандр, шафран, базилік, кріп) - 1 ч. л .;
  • сіль - 0,5 ч. л .;
  • велика цибулина - за бажанням.

Як смачно приготувати свиняче легке тушковане

Перш за все необхідно підготувати субпродукт. Для цього, добре вимийте його в холодній воді. ображати плівку.

Свиняче легке тушковане з пряними травами

Легке поріжте на невеликі шматочки. Пам'ятайте, що цей субпродукт дуже м'який, тому впоратися з поставленим завданням не так вже й просто. Ніж повинен бути дуже гострим.

Свиняче легке тушковане з пряними травами

Шматочки легкого складіть в сковороду і залийте водою. Гасіть блюдо на мінімальному вогні до випаровування рідини. Коли води залишиться зовсім небагато, влийте в сковороду олію, а також киньте сіль і пряні трави. При бажанні, можна також додати подрібнену цибулю.

Свиняче легке тушковане з пряними травами

Підрум'яньте шматочки легкого на сковороді з усіх боків.

Свиняче легке тушковане з пряними травами

От і все. Легке з пряними травами готове. Подавати його можна з будь-яким гарніром. Щоб блюдо смачніше виглядало, перед подачею посипте його рубаною зеленню.

Свиняче легке тушковане з пряними травами

Легке, приготоване за цим простим рецептом, підходить практично до будь-якого гарніру. Ціна на даний субпродукт невисока, а страва виходить дуже ароматним і апетитним. Ось чому при бажанні його можна готувати, буквально, щодня.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору