Наш рецепт » Закуски » Смачна кабачкова ікра домашня - пальчики оближеш

Смачна кабачкова ікра домашня - пальчики оближеш

Кабачкова ікра - просте і нехитре овочеве блюдо з доступних інгредієнтів. Легке, що не калорійне страву легко засвоюється організмом, насичуючи його енергією і корисними речовинами. У сезон свіжих овочів неодмінно потрібно приготувати домашню ікру з кабачків. Як готувати смачну кабачкову ікру ви дізнаєтеся з мого покроково оформленого рецепту з фото.

Кабачки помийте, цибулю, часник і моркву очистіть від шкірки. Відміряйте необхідну кількість інших інгредієнтів:

Смачна кабачкова ікра домашня - пальчики оближеш

  • кабачки - 4 шт .;
  • цибуля - 2 шт .;
  • морква - 1-2 шт .;
  • часник - 4 зубчики;
  • томатний сік - 300 мл;
  • соняшникова олія - ​​100 мл;
  • сіль - 0,5 ст. л .;
  • зелень - невеликий пучок.

Як приготувати кабачкову ікру

Наріжте цибулю невеликими шматочками у вигляді кубиків, а морквину натріть на крупній тертці.

Смачна кабачкова ікра домашня - пальчики оближеш

Надішліть овочі на розігріту сковорідку з олією смажитися 2-3 хвилини на середній температурі.

Смачна кабачкова ікра домашня - пальчики оближеш

Наріжте кабачки на невеликі кубики. Краще брати молоді овочі з м'якою шкіркою. Якщо кабачки перестиглі, видаліть верхній шар овощечисткой, а насіння вийміть ложкою. Переросли овочі потрібно після нарізки пересипати сіллю і залишити на 5-10 хвилин.

Смачна кабачкова ікра домашня - пальчики оближеш

Надішліть нарізані кабачки на сковороду до злегка обсмаженою моркви і цибулі. Посоліть, смажте овочі без кришки 5 хвилин.

Смачна кабачкова ікра домашня - пальчики оближеш

Налийте томатний сік або пасту, розведену водою, і тушкуйте ще хвилин 5-10, поки не випарується рідина.

Смачна кабачкова ікра домашня - пальчики оближеш

Порубати дрібно зелень і часник.

Смачна кабачкова ікра домашня - пальчики оближеш

Перемішайте і тушкуйте ще 1-2 хвилини.

Смачна кабачкова ікра домашня - пальчики оближеш

Подавайте домашню ікру з кабачків як гарнір до м'ясних, рибних страв, макаронів, різних каш. Кабачкова ікра може намазувати на хліб і вживатися як самостійну страву.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору