Наш рецепт » Овочеві страви » Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Настає літній період, коли плоди своєї праці можна кожен день знімати з городу у вигляді достатку ягід, овочів і фруктів. Особливо плідні бувають цукіні і кабачки. Спершу їх трохи і ти встигаєш тільки посмажити і пустити парочку в овочевий суп або рагу. Але потім починається - і в заготовки, і в заморозку, і в гарніри! У такі рясні періоди мене виручає рецепт приготування кабачковий оладок. Оладки з кабачків виходять настільки ніжними, що ми не встигаємо помітити, як вони зникають з тарілок! Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам їх самостійно напекти.

Для соковитих оладок знадобиться:

  • 3-6 цукіні або кабачка;
  • 1-2 часникові часточки;
  • ріпчаста цибуля;
  • пара яєць;
  • 3-6 ст.л. борошна;
  • 45 гр вершкового масла;
  • сіль, перець - за смаком;
  • рослинне масло для смаження.

Як приготувати оладки з кабачків або цукіні

Вимити баштанні, цибулю і часник почистити. Підготувати інші інгредієнти страви.

Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Пошінковать цибулю дрібними кубиками й обсмажити на вершковому маслі до золотистого.

Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Молоді цукіні або кабачки протерти на середній терці.

Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Злегка віджати сік, додати подрібнений часник і смажену цибулю до натертим цукіні. Розбити яйця, посолити і додати спеції.

Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Гарненько перемішати цю овочеву суміш. Просіяти борошно і додати в овочевий фарш.

Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Перемішати, щоб вийшло подобу густого тесту, як на оладки.

Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Розігріти сковороду з маслом і ложкою викласти овочеве тісто, придавлюючи зверху для однакової товщини.

Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Обсмажити з двох сторін до рум'яної і викласти на серветку або паперовий рушник для позбавлення від зайвої олії.

Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Перекласти готові оладки на велике блюдо і подати зі сметаною, сирним або сметанно-часниковим соусом.

Смачні оладки з кабачків - простий рецепт

Такі кабачкові оладки чудово підійдуть на перекус. Можна використовувати їх як гарнір до м'яса або риби, а в холодному вигляді покласти на бутерброд між сиром і м'ясним продуктом. А ще, в тісто можна додати подрібнену зелень або сир і тоді вийде новий смак - в будь-якому випадку ці оладки дуже смачні!

Як зробити смачні і прості в приготуванні оладки з кабачків і цукіні можете дізнатися, проглянувши відео-рецепт.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Картопляні деруни з зеленню
Картопляні деруни з зеленню
У нас в родині улюбленою стравою, приготованим з такого коренеплоду як картопля, є деруни. Пропоную одну з кулінарних варіацій смаження смачних картопляних оладки, які чудово впишуться в ваше меню.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору