Наш рецепт » Перші страви » Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками відноситься до базових дієтичних перших страв, які можна приготувати як на обід, так і на вечерю. Блюдо дуже смачне, ситне і легке. У ньому можна міняти інгредієнти в залежності від смакових уподобань, використовувати інші нежирні види м'яса, а також - різноманітні коріння разом картоплі. Я використовую в супі заморожений шпинат, але можна додавати і свіжий. Урізноманітнити смак супу допоможуть вершки і / або сметана. Такий шпинатний суп з фрикадельками ви зможете приготувати в будь-який час року. Покроково оформлений рецепт з фот допоможе вам легко і просто освоїти приготування.

Складові:

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

  • шпинат морожений - 50 гр;
  • морква - 1/2 шт .;
  • чебрець - 3 гілочки;
  • картопля - 3 шт .;
  • курячий фарш - 50 гр;
  • зелена цибуля - 3 шт .;
  • рослинна олія;
  • вершкове масло - 15 гр;
  • кріп - маленький пучок;
  • сметана - 1 ст.л.

Як приготувати вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Для початку, потрібно очистити коренеплоди і промити зелень. Також, для курячих фрикадельок потрібно приготувати фарш з філе або бердришек, або ж купити готовий. Під час приготування фаршу, для більшої економії часу, можна відправити очищений і нарізаний на шматочки картоплю варитися.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Далі - нарубати моркву і цибулю. Якщо цибуля молодий, то переважно білу частину.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Обсмажити на суміші двох масел морквину і цибулю разом з чебрецем.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Зліпити з фаршу фрикадельки за допомогою мокрих долонь і додати до овочів.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Всипати готові обсмажені фрикадельки з овочами в суп, як тільки картопля дійде до напівготовності.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Через 10 хвилин всипте шпинат - морожений подрібнений або свіжий - і проваріть ще 5 хвилин.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Залишається ще нашаткувати зелень.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Додати в суп з фрикадельками сметану слід разом із зеленню.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Потрібно дочекатися коли закипить, після чого, варто дати готовому супчику настояти близько десяти хвилин.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Ароматний вершковий суп зі шпинатом і фрикадельками готовий!

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Подати такий вітамінний і дієтичний суп можна з домашніми сирними або часниковими сухариками, грінками або ж підсмажений тостами. Страву можна подавати теплим, але пам'ятайте, що чим більше настоїться суп, тим більш насиченою стає його смак.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору