Наш рецепт » Перші страви » Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками відноситься до базових дієтичних перших страв, які можна приготувати як на обід, так і на вечерю. Блюдо дуже смачне, ситне і легке. У ньому можна міняти інгредієнти в залежності від смакових уподобань, використовувати інші нежирні види м'яса, а також - різноманітні коріння разом картоплі. Я використовую в супі заморожений шпинат, але можна додавати і свіжий. Урізноманітнити смак супу допоможуть вершки і / або сметана. Такий шпинатний суп з фрикадельками ви зможете приготувати в будь-який час року. Покроково оформлений рецепт з фот допоможе вам легко і просто освоїти приготування.

Складові:

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

  • шпинат морожений - 50 гр;
  • морква - 1/2 шт .;
  • чебрець - 3 гілочки;
  • картопля - 3 шт .;
  • курячий фарш - 50 гр;
  • зелена цибуля - 3 шт .;
  • рослинна олія;
  • вершкове масло - 15 гр;
  • кріп - маленький пучок;
  • сметана - 1 ст.л.

Як приготувати вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Для початку, потрібно очистити коренеплоди і промити зелень. Також, для курячих фрикадельок потрібно приготувати фарш з філе або бердришек, або ж купити готовий. Під час приготування фаршу, для більшої економії часу, можна відправити очищений і нарізаний на шматочки картоплю варитися.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Далі - нарубати моркву і цибулю. Якщо цибуля молодий, то переважно білу частину.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Обсмажити на суміші двох масел морквину і цибулю разом з чебрецем.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Зліпити з фаршу фрикадельки за допомогою мокрих долонь і додати до овочів.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Всипати готові обсмажені фрикадельки з овочами в суп, як тільки картопля дійде до напівготовності.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Через 10 хвилин всипте шпинат - морожений подрібнений або свіжий - і проваріть ще 5 хвилин.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Залишається ще нашаткувати зелень.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Додати в суп з фрикадельками сметану слід разом із зеленню.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Потрібно дочекатися коли закипить, після чого, варто дати готовому супчику настояти близько десяти хвилин.

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Ароматний вершковий суп зі шпинатом і фрикадельками готовий!

Вершковий суп зі шпинатом і курячими фрикадельками

Подати такий вітамінний і дієтичний суп можна з домашніми сирними або часниковими сухариками, грінками або ж підсмажений тостами. Страву можна подавати теплим, але пам'ятайте, що чим більше настоїться суп, тим більш насиченою стає його смак.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору