Швидкі рибні котлети з зубатки з манкою і яйцем
Рецепт рибних котлет з зубатки сподобається господиням, які не мають багато часу або терпіння для приготування складних страв. Він, також стане в нагоді тим, хто постить протягом тижня і в період великих постів. Використовуючи прості продукти і цей крок за кроком оформлений рецепт з фото, ви легко приготуєте корисне і смачне блюдо. Готувати швидкі котлети з стейка зубатки ми будемо з крохмалем, манкою і яйцем.
Щоб зробити рибні котлети візьміть:
- 3-4 заморожених стейка зубатки;
- 1-2 штуки курячих яєць;
- 2-3 столових ложки картопляного крохмалю;
- 5-6 столових ложок манної крупи;
- цибулину;
- сіль.
Як приготувати котлети з зубатки з манкою і яйцем
Повністю необхідно розморозити стейки зубатки. З риби виріжте хребетних і інші великі кістки. Очистіть і помийте цибулину. Розріжте її на невеликі частини.
Відіжміть руками зайву вологу з філе риби. Цибулину і підготовлені шматки риби подрібніть за допомогою м'ясорубки.
Рідина, яка утворилася в фарші, що не зливайте. Розбийте в фарш курячі яйця і посоліть. Виделкою перемішайте, злегка збиваючи масу.
Поступово додаючи манну крупу, продовжуйте перемішувати рибний фарш. Дайте йому постояти 10 хвилин, щоб манка ввібрала зайву вологу.
У рибний фарш додайте і перемішайте картопляний крохмаль.
На сковороді нагрійте рафінована рослинна олія. Столовою ложкою викладайте на гарячу сковорідку рибний фарш у формі котлет.
Обсмаживши котлети з зубатки з обох сторін, викладайте їх відразу на тарілки і подавайте до столу.
Посуд для зберігання таких рибних котлет з стейків зубатки можете не шукати. Вони з'їдається все повністю. Одним словом, результатом ви будете приємно здивовані, а повозитися доведеться зовсім трохи.
Відео-рецепт простих і смачних котлет з риби знадобиться, якщо потрібно швидко відновити приготування в пам'яті.