Наш рецепт » Закуски » Печінкові котлети зі свинячої печінки

Печінкові котлети зі свинячої печінки

Страви приготовані з субпродуктів, зазвичай, з'їдаються в лічені хвилини. Не є винятком і печінкові котлети зі свинячої печінки. Дане страву вважається універсальною закускою на будь-якому столі. Адже воно відмінно поєднується, буквально, з усіма другими стравами і гарнірами. Крім того, такі котлетки (або оладки - називають їх і так, і так) дуже швидко готуються, виходять шалено смачними і корисними. Їх із задоволенням наминали і діти, і їхні батьки. ще не готували печінкові котлети? Тоді мій крок за кроком оформлений рецепт з фото точно стане в нагоді вам. &# 128521;

Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти:

  • печінку свиняча - 1 кг;
  • цибулина - 1 шт .;
  • борошно пшеничне - 1 склянка;
  • рослинне масло - 3-4 ст.л .;
  • яйце - 2 шт .;
  • майонез - 2 ст.л .;
  • сіль, перець, спеції - за вашим смаковим уподобанням.

Як приготувати печінкові котлети з печінки свинячої

Спочатку потрібно підготувати саму печінку. Промийте її в холодній воді, видаліть жорстку плівку і жирові жилки, якщо вони є, акуратно виріжте жовч. Ще раз ретельно промийте печінку.

Печінкові котлети зі свинячої печінки

Субпродукт розріжте на середні шматки і помістіть в чашу кухонного комбайна. Ретельно подрібніть його до однорідної маси, яку потім перекладіть в глибоку тарілку.

Печінкові котлети зі свинячої печінки

Цибулю очистіть, промийте під проточною водою і подрібніть гострим ножем. Сковороду розігрійте і влийте в неї трохи рослинного масла. Додайте до розпеченого маслу подрібнену цибулю.

Печінкові котлети зі свинячої печінки

Злегка підрум'яньте його на слабкому вогні з усіх боків.

Печінкові котлети зі свинячої печінки

До каші зі свинячої печінки додайте підсмажену цибулю, майонез, сіль, спеції, борошно і яйця.

Печінкові котлети зі свинячої печінки

Всі інгредієнти ретельно перемішайте ложкою і приступайте до смаженні котлет. Смажаться вони на розпеченій сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Столовою ложкою викладіть печінкову суміш на сковороду з розрахунку 1 ст. л. суміші - 1 котлетка. Підрум'яньте її з одного боку. Далі, акуратно переверніть лопаткою або виделкою і підсмажте з іншого боку.

Печінкові котлети зі свинячої печінки

Корисні і смачні котлетки з печінки готові.

Печінкові котлети зі свинячої печінки

Подавати до столу їх потрібно теплими, але смачні вони і в охолодженому вигляді.

Печінкові котлети зі свинячої печінки

Таку страву служить відмінною закускою до міцних міцних напоїв.

Печінкові котлети зі свинячої печінки

Подається воно, зазвичай, зі свіжими овочами. Щоб печінкові котлети зі свинячої печінки виглядали більш апетитно, блюдо можна прикрасити листочками м'яти або базиліка. Смачного!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді
Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді
Яловича печінка - дуже смачний і корисний субпродукт, не кожному вдається приготувати. Щоб печінка яловича смажена вийшла м'якою і соковитою існують деякі хитрощі і особливі способи її теплової

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору