Смачний рулет з курячої грудки в духовці запечений в фользі
Пряне, пікантне і дуже смачна страва з курячого філе стане хорошою закускою до будь-якого застілля. Такий ніжний і смачний рулет з курячої грудки в духовці запечений в фользі, сміливо можна подавати теплим, але особливого смаку страва набуває саме холодним. Таке дієтичне куряче м'ясо сміливо можна їсти на вечерю і навіть використовувати в якості начинки для бутербродів - виходить дуже ситний і смачний перекус! Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам швидко впоратися з приготуванням.
Складові:
- чебрець - 5 гілочок;
- паприка - 1,5 ч.л .;
- куряче філе - 1 шт .;
- сіль за смаком;
- гострий перець - за смаком;
- часник - 6 зубчиків;
- італійські трави - 5 гр;
- харчова плівка - 1 метр.
Як приготувати рулет з курячої грудки в фользі в духовці
Спершу, потрібно розрізати вимите філе на поздовжні тонкі шматочки. Викласти їх щільно один до одного на дошці, вкритої харчовою плівкою як на фото.
Потім, відбити курочку, накривши шматочки інший харчовою плівкою. При такій обробці куряча грудка не зашкодить і збереже текстуру.
Натерти відбиті шматочки сіллю і паприкою.
Викласти зверху пластинки часнику і кружечки пекучого перцю.
Посипати філе чебрецем.
Акуратно, за допомогою плівки, загорнути шматочки в тугий рулет. Натерти зовнішню поверхню сіллю, паприкою і травами.
Загорнути рулет у фольгу і відправити в духовку на півгодини при 200 градусах.
Готову страву вийняти з фольги і можна подавати до столу!
Такий курячий рулет можна подавати до столу як теплим, так і холодним в м'ясної нарізки або в якості доповнення бутербродів або овочевих салатів.
Ароматний і пікантний рулет з курячої грудки в духовці запечений з прянощами, стане відмінною закускою для будь-якого приводу. Готується блюдо дуже швидко - всього 40 хвилин і ... смачна м'ясна закуска з паприкою і часником на вашому столі!