Салат з ревеню та редису
Соковитий вітамінний салат, приготований зі свіжого ревеню, помітно перетворити ваше буденне меню. Пропонуємо доповнити зелений з пікантним смаком продукт з грядки редискою, цибулею і яйцем. Для заправки краще використовувати сметанку з невеликою жирністю. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам швидко і просто зробити смачний і корисний салат з ревеню та редису.
Складові:
- ревінь - 2-3 невеликих стебла;
- редиска (звичайного розміру) - 3-4 шт .;
- варене яйце (стандартне) - 1 шт .;
- сіль - за бажанням;
- цукор - на розсуд;
- цибуля зелена - за смаком;
- сметана (для заправки) - 2 ст. л.
Як приготувати салат з ревеню та редису
Займемося відразу стеблами ревеню. Їх потрібно для нашого салатного блюда очистити. Процес цей складності не представляє. Так, і ще потрібно заздалегідь відварити яйце, а після остудженому очистити його. І так, підготовлені стебла переправляємо на обробну поверхню і нарізаємо невеликими шматочками. Відправляємо нарізку з ревеню в салатник (миску).
Добре від забруднень моєму редиску. Хвостик і зелене листя зрізаємо. Залежно від розміру коренеплоду редиску подрібнюємо або кільцями, або півкільцями.
рубаємо яйце.
Подрібнюємо промитий і обсушену зелена цибулька. Нарізку викладаємо в салатник до решти подрібненим компонентів.
Підготовлені інгредієнти на свій смак і перевагу солимо, а також, кидаємо трохи Сахарка.
Заправляємо тепер все сметанкою.
Ну і, звичайно ж, перемішуємо.
Простий, але з оригінальним смаком овочевий салат з ревеню та редису заправлений сметаною відразу готовий до подачі на стіл!
Приємного і смачного вам перекусу!