Наш рецепт » Закуски » Бутерброди » Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

Смачні грінки з білого хліба з яйцем можна приготувати кількома способами. Багато що залежить від того, які бажаєш отримати і на додаток, до якої страви. Для грінок, зручніше використовувати тостерний хліб, він м'якше і не буде «колотися» після прожарювання. Але, якщо хліб занурювати в яйце, то підійде будь-який білий хліб або батон. Про такий рецепт грінок тут і піде мова.

Складові:

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

шматочки хліба;

2 яйця;

зелень (кріп);

твердий сир;

шпроти;

часник (за бажанням);

сіль;

цукор;

рослинна олія.

Як зробити грінки на сковороді

Яйця збовтуємо з накришених кропом. Не забуваємо посолити.

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

В окремій тарілці натираємо сир.

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

Добре розігріваємо олію. Дуже важливо, так як холодне масло сильно наситить хліб.

Хліб занурюємо в яйце.

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

Обсмажуємо одну сторону і перевертаємо.

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

На гарячу сторону встеляли трохи сиру.

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

Обсмажування грінок триває близько 10 секунд на одну сторону, так як виконується все на великому вогні.

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

Грінки будуть смачними навіть якщо їх не встеляти сиром. Все залежить від наявності інгредієнтів в холодильнику.

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

Грінки під шпроти в яйце не занурюють. Їх обсмажують просто на маслі і при бажанні натирають часником. На фото видно які вийшли красені. &# 128521;

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

Грінки не обов'язково повинні бути солоними. Їх можна зробити солодкими. Для цього, в яйце додають цукор і обсмажують далі за рецептом.

Солодкі грінки можна посмажити і без яєць. Для цього, потрібно зробити солодкий сироп (вода + цукор - пропорції по смаку) і занурити в нього хліб. Потім, обсмажити як написано в рецепті вище.

Солодкі грінки подаються з джемом, згущеним молоком або в пудрі.

Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді - смачні, солодкі, солоні і з часником

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору