Наш рецепт » Овочеві страви » Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери

Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери

Рецептів Пюріровать супу з гарбуза безліч, але всі вони діляться на два види: без вершків і з їх додаванням. Сьогодні ми будемо готувати пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери без вершків. Овочі запікаються до готовності в духовій шафі. Тому, наше перше блюдо максимально збереже всі, наявні в них, корисні речовини. Покроково оформлений рецепт з фото, представлений мною в цій статті, докладно розкриє перед вами всі етапи приготування смачного дієтичного гарбузового супу.

Давайте, для початку, визначимося з продуктами, які нам знадобляться для варіння:

  • гарбуз - 1,5 кілограма;
  • стебловий селера - 2 великих стебла;
  • цибуля ріпчаста - 1 середня головка;
  • часник - 2 зубчики;
  • морква - 1 штука;
  • сіль за смаком;
  • спеції;
  • вода.

Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери

Як приготувати пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери

Основний інгредієнт у нас гарбуз. Ми її моєму, зрізаємо товсту шкірку і нарізаємо довільними кубиками розміром 3,5-4 сантиметри. Ємність для запікання застилає фольгою. Викладаємо яскраво-помаранчеву овочеву нарізку в деко.

Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери

Подрібнюємо інші овочі. Морквину ріжемо кільцями товщиною 5 міліметрів, селера - брусочками, а цибуля - четвертинами. Розкладаємо нарізку рівномірно на шматочках гарбуза.

Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери

Додаємо 150 мілілітрів води і ставимо овочі в духовку на 20 хвилин. Температура нагріву духової шафи повинна досягати 180-200 градусів. Через 20 хвилин овочі прикриваємо зверху відрізом фольги і знову відправляємо в духовку. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою. Прокол можна робити прямо через укривной шар фольги.

Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери

Тепер, готові запечені овочі потрібно пюрировать. Для цього, перекладаємо їх в каструлю і пробиваємо занурювальним блендером. Лук у мене зайве підсмажився, тому потемнілі місця перед подрібненням я видалила. Не шкодуйте часу на роботу блендера. Маса повинна вийти максимально однорідною. При бажанні, овочеве пюре можна пропустити через металеве сито, щоб виключити потрапляння в суп великих волокон від черешкові селери.

Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери

До густому овочевого пюре додаємо, приблизно, 600 мілілітрів води, сіль і спеції. Я використовувала порошкоподібну суміш перців і «Хмелі-сунелі». Суп потрібно проварити на вогні хвилин 10.

Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери

У самому кінці варіння додаємо в дієтичний гарбузовий суп подрібнений часник і відключаємо вогонь. Щоб часник повністю розкрив свій аромат, кришку тримаємо щільно закритій ще чверть години.

Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви і селери

Готовий пісний суп-пюре з гарбуза з селерою і морквою розливаємо по тарілках і посипаємо сухариками. Дуже смачно і корисно! Смачного!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Смачний салат з гарбуза і огірків з соусом з гірчиці і майонезу
Смачний салат з гарбуза і огірків з соусом з гірчиці і майонезу
Ароматну гарбуз в нашій родині поважають не тільки в вареному, але і в свіжому вигляді. Ми любимо гарбузове салатики. Сирий гарбуз має набагато більше вітамінів і корисних речовин, ніж продукт, що
Дієтичний салат з гарбуза з яблуком і родзинками під апельсиновим соусом
Дієтичний салат з гарбуза з яблуком і родзинками під апельсиновим соусом
Салати з сирого гарбуза містять в собі величезну кількість корисних для організму речовин. Клітковина, яка міститься в овочах, що не зазнали тепловій обробці, сприяє нормалізації травлення і обміну

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору