Закуска-салат з маринованих огірків і цибулі
Готується це блюдо максимально просто і швидко, а головне, дозволяє впоратися з маринованими огірками, які залишилися після свят і не були відправлені на приготування салатів. У нашій родині ця проблема стоїть особливо гостро, так як осилити трилітрову банку солінь за раз буває дуже складно. Пропоную вам ознайомитися з покроково оформленим фото-рецептом приготування цієї закуски. Дуже смачний салат з маринованих огірків і цибулі готується дуже швидко, оціните простоту його приготування.
Для цього нехитрого страви знадобиться мінімум продуктів:
- огірки мариновані - 2 штуки, загальною вагою 200 грам;
- цибуля ріпчаста - 30 грам;
- масло рослинне - 1,5 столових ложки.
Як зробити салат з солоних огірків і цибулі
Огірочки я натираю на крупній тертці для корейської моркви. Якщо такий немає, то наріжте огірочки соломкою або дуже тоненькими коліщатками. Хоча, як на мене, так соломка виглядає більш виграшно.
Невелику цибулину розріжте навпіл, а потім подрібніть напівпрозорими колечками. Бажано, щоб сорт цибулі був не дуже гірким.
А тепер, просто з'єднаємо цибулю і огірочок в невеликому салатнику.
Додамо рослинне масло і все перемішати. Можете поекспериментувати і додати оливкове або нерафінована олія.
Мій чоловік любить в це блюдо додавати щіпку чорного меленого перцю, але це, звичайно, на любителя. Такий салат з маринованих огірків і цибулі відмінно підходить до міцних міцних напоїв, а також може подаватися, як добавка, до гарніру з картоплі або картопляного пюре.