Смачні пампушки в духовці з м'ясом і підливою
Сьогодні пропоную разом зі мною зробити такий простий, але в той же час цікавий, рецепт ароматних і дуже смачних пампушок. Їх подають замість хліба і як гарнір з м'ясним рагу або гуляшем. Тісто можна ароматизувати свіжої або сушеної зеленню, сухим меленим часником, в загальному, це на ваш смак. Як спекти пампушки в духовці разом з м'ясом докладно демонструє мій рецепт з покроково зробленими фото.
Нам буде потрібно:
- 185 грам борошна + ½ ч. Ложки розпушувача;
- 65 грам 82% солоного вершкового масла;
- 125 мл молока не менше 3,2%;
- 1 ч. Ложка орегано (кмину / чебрецю / коріандру);
- 1 ст. ложка молока (для змащування пампушок).
Як приготувати пампушки в духовці з рагу або гуляшем з м'ясного асорті
Щоб замісити тісто для пампушок, в чашу кухонного комбайна всипаємо просіяне борошно разом з розпушувачем і кладемо шматочки масла.
Використовую насадку для перемішування тесту, починаємо все змішувати. Потім, всипаємо будь-яку ароматну спецію / травичку. Я в даному рецепті використовую орегано. В оригінальному рецепті використовується кмин.
Тепер, вливаємо молоко і месім все тісто трохи довше 10 секунд і домішуємо його вже руками.
Збираємо тісто в єдиний грудочку, кладемо в щільний пакет і прибираємо в холодне місце.
Злегка посипаємо розгортальні килимок борошном і розгортаємо на ньому тісто завтовшки не більше 1,5 см. Тепер, можна кондитерської вирубкою зробити невеликі заготовки.
Підготовлене тісто викладаємо на рагу або гуляш, змащуємо молоком і запікаємо в духовці при 180 ° С 15 хвилин.
За цей час ароматні пампушки в духовці роздуються і підрум'яняться.
Подаємо страву на стіл не знімаючи пампушки з м'яса.