Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Пощастило тим, у кого є можливість побалувати близьких смачною рибкою, тільки що спійманої з водойми. З приходом рибного сезону у мене така можливість з'являється періодично (благо поруч розташовується ставок з карасями і іншої рибкою). Хочу запропонувати вам найпростіший спосіб готування карася на сковорідці. З мінімальної кількості інгредієнтів виходить смачне, ситне блюдо. Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі виходить не менш смачний, ніж відомий усім карась смажений в сметані. Мій детальний рецепт з покроково зробленими фото продемонструє вам як правильно смажити карася в борошні і майонезі на сковороді.

Отже, для рибного страви використовую свіжого карася.

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Складові:

  • карась свіжий - від 4 штук (приблизно по 150-200 гр);
  • майонез - 3 ст. ложки;
  • паприка мелена - на смак;
  • сіль;
  • борошно - 3 ст. л .;
  • масло рослинне.

Як смажити карасів на сковороді в борошні і майонезі

В першу чергу рибку очищаю від нутрощів, луски. Голову у карася, а також, плавники і хвіст я залишила, оскільки особини не великі.

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Карася перекладаю в миску, за смаком присмачую сіллю і меленою паприкою. Можна, звичайно ж, використовувати і інші спеції, які підходять для маринування рибки.

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Додаємо до карасю будь майонез.

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Ретельно перемішую рибку в майонезі та спеціях. Про внутрішню частину теж не забуваю.

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Карася в майонезі потім обвалюють у борошні, яку висипаю на тарілку.

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Залишилося тільки посмажити. У розігріту сковороду додаю рослинного маслечка і викладаю тушку в майонезі і борошні.

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

З кожного боку рибку смажу до рум'яної скоринки.

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Ситне та смачну рибну страву готове! пригощайте домочадців!

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі можна подавати з будь-яким гарніром, а можна просто зі свіжими овочами або салатами з них.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору