Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » М'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні

М'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні

Ароматне м'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні не тільки дуже смачне і ароматне, а й оригінальне. М'ясна закуска має гармонійним смаком, вкрай живильна і пікантна на смак. Саме страва дуже ситна, тому стане відмінним варіантом доповнює будь-який гарнір до вечері або обіду. Подавати рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні слід обов'язково гарячим, щоб сир красиво розправився і з'єднався з м'ясом. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє важливі моменти приготування.

Складові:

М'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні

  • яловичина - 300 гр;
  • лимонний сік - 1 ч.л .;
  • прянощі - за смаком
  • цибуля - 1/2 шт .;
  • суміш перців
  • сулугуні - 100 гр;
  • томатний соус - 70 мл;
  • печериці - 100 гр;
  • перець чорний мелений

Як приготувати рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні

Для початку, потрібно ретельно вимити вирізку і нарубати на шматочки, потрібно стежити за тим, щоб на м'ясі не було зайвих плівочок. Підготовлені кубики яловичого м'яса з'єднати з сіллю, лимонним соком і сумішшю перців. Поки шматочки маринуються, потрібно наробити грибочки і цибулю.

М'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні

На маслі пасерувати яловичину до рум'яної скоринки.

М'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні

Додати обсмажені гриби з цибулею. Обсмажувати їх потрібно на окремій сковорідці в той же час коли смажиться м'ясо.

М'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні

Залити м'ясо томатним соусом. Додати прянощі за смаком, влити гарячої водички і тушкувати страву до потрібної вам густоти.

М'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні

Як тільки рагу з яловичиною та грибами загусне, потрібно залишити його на 5 хвилин настоюватися, знявши з вогню.

М'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні

При подачі потрібно просто покрити шматочки м'яса в рагу шматками сиру сулугуні та почекати пару хвилин. За цей час сир почне плавитися і «потече». Саме в цей момент і потрібно подавати страву їдоках. Гарнір до приготовленого м'яса можна зробити будь-хто і ... не забудьте про легкий овочевий салат. Смачного!

М'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні

Як бачите, готується така проста і смачна, але незвичайна гаряча м'ясна закуска з яловичини і грибів дуже швидко - всього 45 хвилин і м'ясне рагу готове!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору