М'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні
Ароматне м'ясне рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні не тільки дуже смачне і ароматне, а й оригінальне. М'ясна закуска має гармонійним смаком, вкрай живильна і пікантна на смак. Саме страва дуже ситна, тому стане відмінним варіантом доповнює будь-який гарнір до вечері або обіду. Подавати рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні слід обов'язково гарячим, щоб сир красиво розправився і з'єднався з м'ясом. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє важливі моменти приготування.
Складові:
- яловичина - 300 гр;
- лимонний сік - 1 ч.л .;
- прянощі - за смаком
- цибуля - 1/2 шт .;
- суміш перців
- сулугуні - 100 гр;
- томатний соус - 70 мл;
- печериці - 100 гр;
- перець чорний мелений
Як приготувати рагу з яловичиною, грибами і сиром сулугуні
Для початку, потрібно ретельно вимити вирізку і нарубати на шматочки, потрібно стежити за тим, щоб на м'ясі не було зайвих плівочок. Підготовлені кубики яловичого м'яса з'єднати з сіллю, лимонним соком і сумішшю перців. Поки шматочки маринуються, потрібно наробити грибочки і цибулю.
На маслі пасерувати яловичину до рум'яної скоринки.
Додати обсмажені гриби з цибулею. Обсмажувати їх потрібно на окремій сковорідці в той же час коли смажиться м'ясо.
Залити м'ясо томатним соусом. Додати прянощі за смаком, влити гарячої водички і тушкувати страву до потрібної вам густоти.
Як тільки рагу з яловичиною та грибами загусне, потрібно залишити його на 5 хвилин настоюватися, знявши з вогню.
При подачі потрібно просто покрити шматочки м'яса в рагу шматками сиру сулугуні та почекати пару хвилин. За цей час сир почне плавитися і «потече». Саме в цей момент і потрібно подавати страву їдоках. Гарнір до приготовленого м'яса можна зробити будь-хто і ... не забудьте про легкий овочевий салат. Смачного!
Як бачите, готується така проста і смачна, але незвичайна гаряча м'ясна закуска з яловичини і грибів дуже швидко - всього 45 хвилин і м'ясне рагу готове!