Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Соковиті курячі котлети з ніжною філе курки надзвичайно смачні і корисні, якщо приготувати їх з сирої морквою і покласти трохи зелені. Ваші діти полюблять такі котлети, навіть якщо вони не люблять моркву. Я розповім за допомогою покроково оформленими фото, як просто і без особливих затій приготувати м'які і соковиті котлети з курки з морквою і «букетом» з пряних трав. Приготовлені котлетки цим способом, будуть надзвичайно корисні з відмінними смаковими нотками. Підготуємо набір продуктів:

  • філе курки - 500 гр;
  • булка черства без кірки - 50 гр;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт .;
  • морква - 100 гр;
  • вершки - 2 стол. ложки;
  • яйце - 1 шт .;
  • вершкове масло - 1 стіл ложка;
  • перець чорний мелений;
  • зелень (кріп, петрушка, базилік) - невеликий пучок;
  • сіль;
  • рослинна олія.

Як приготувати соковиті курячі котлети з грудки з морквою, цибулею і зеленню

Перше, що потрібно зробити починаючи готувати, замочити шматочок черствою булки в вершках. Це додасть фаршу ніжну консистенцію.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Через м'ясорубку прокручуємо куряче філе, розмочену булку, цибулину і очищену сиру моркву. Сюди ж додаємо сире яйце, зелень, сіль, перчимо.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Для пишності збиваємо фарш ложкою і додаємо розм'якшене вершкове масло. Перемішуємо і, знову, злегка збиваємо. Тепер, можна смажити котлети. Для цього набираємо фарш ложкою і розкладаємо його на розігріту промаслений сковороду.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Котлетки смажимо до золотистого окремими порціями.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Коли все котлети підсмажаться, складаємо їх знову в сковороду, зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою. Прогріваємо всю масу котлет хвилин 10.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Ось такі красиві і, повірте, надзвичайно смачні і соковиті котлети я смажила.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Як гарнір можете використовувати картоплю у всіляких варіаціях, овочеві салати, тушковані овочі, каші з різноманітних круп, макаронні вироби.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Ніжні і соковиті котлети з курки просто тануть у роті при кожному укусі. Приготуйте їх - вам сподобається це просте і дуже доступне блюдо.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Почастуєте своїх рідних дієтичними ніжними курячими котлетами. Приємного всім апетиту!

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору