Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню
Соковиті курячі котлети з ніжною філе курки надзвичайно смачні і корисні, якщо приготувати їх з сирої морквою і покласти трохи зелені. Ваші діти полюблять такі котлети, навіть якщо вони не люблять моркву. Я розповім за допомогою покроково оформленими фото, як просто і без особливих затій приготувати м'які і соковиті котлети з курки з морквою і «букетом» з пряних трав. Приготовлені котлетки цим способом, будуть надзвичайно корисні з відмінними смаковими нотками. Підготуємо набір продуктів:
- філе курки - 500 гр;
- булка черства без кірки - 50 гр;
- цибуля ріпчаста - 1 шт .;
- морква - 100 гр;
- вершки - 2 стол. ложки;
- яйце - 1 шт .;
- вершкове масло - 1 стіл ложка;
- перець чорний мелений;
- зелень (кріп, петрушка, базилік) - невеликий пучок;
- сіль;
- рослинна олія.
Як приготувати соковиті курячі котлети з грудки з морквою, цибулею і зеленню
Перше, що потрібно зробити починаючи готувати, замочити шматочок черствою булки в вершках. Це додасть фаршу ніжну консистенцію.
Через м'ясорубку прокручуємо куряче філе, розмочену булку, цибулину і очищену сиру моркву. Сюди ж додаємо сире яйце, зелень, сіль, перчимо.
Для пишності збиваємо фарш ложкою і додаємо розм'якшене вершкове масло. Перемішуємо і, знову, злегка збиваємо. Тепер, можна смажити котлети. Для цього набираємо фарш ложкою і розкладаємо його на розігріту промаслений сковороду.
Котлетки смажимо до золотистого окремими порціями.
Коли все котлети підсмажаться, складаємо їх знову в сковороду, зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою. Прогріваємо всю масу котлет хвилин 10.
Ось такі красиві і, повірте, надзвичайно смачні і соковиті котлети я смажила.
Як гарнір можете використовувати картоплю у всіляких варіаціях, овочеві салати, тушковані овочі, каші з різноманітних круп, макаронні вироби.
Ніжні і соковиті котлети з курки просто тануть у роті при кожному укусі. Приготуйте їх - вам сподобається це просте і дуже доступне блюдо.
Почастуєте своїх рідних дієтичними ніжними курячими котлетами. Приємного всім апетиту!