Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Соковиті курячі котлети з ніжною філе курки надзвичайно смачні і корисні, якщо приготувати їх з сирої морквою і покласти трохи зелені. Ваші діти полюблять такі котлети, навіть якщо вони не люблять моркву. Я розповім за допомогою покроково оформленими фото, як просто і без особливих затій приготувати м'які і соковиті котлети з курки з морквою і «букетом» з пряних трав. Приготовлені котлетки цим способом, будуть надзвичайно корисні з відмінними смаковими нотками. Підготуємо набір продуктів:

  • філе курки - 500 гр;
  • булка черства без кірки - 50 гр;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт .;
  • морква - 100 гр;
  • вершки - 2 стол. ложки;
  • яйце - 1 шт .;
  • вершкове масло - 1 стіл ложка;
  • перець чорний мелений;
  • зелень (кріп, петрушка, базилік) - невеликий пучок;
  • сіль;
  • рослинна олія.

Як приготувати соковиті курячі котлети з грудки з морквою, цибулею і зеленню

Перше, що потрібно зробити починаючи готувати, замочити шматочок черствою булки в вершках. Це додасть фаршу ніжну консистенцію.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Через м'ясорубку прокручуємо куряче філе, розмочену булку, цибулину і очищену сиру моркву. Сюди ж додаємо сире яйце, зелень, сіль, перчимо.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Для пишності збиваємо фарш ложкою і додаємо розм'якшене вершкове масло. Перемішуємо і, знову, злегка збиваємо. Тепер, можна смажити котлети. Для цього набираємо фарш ложкою і розкладаємо його на розігріту промаслений сковороду.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Котлетки смажимо до золотистого окремими порціями.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Коли все котлети підсмажаться, складаємо їх знову в сковороду, зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою. Прогріваємо всю масу котлет хвилин 10.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Ось такі красиві і, повірте, надзвичайно смачні і соковиті котлети я смажила.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Як гарнір можете використовувати картоплю у всіляких варіаціях, овочеві салати, тушковані овочі, каші з різноманітних круп, макаронні вироби.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Ніжні і соковиті котлети з курки просто тануть у роті при кожному укусі. Приготуйте їх - вам сподобається це просте і дуже доступне блюдо.

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею і зеленню

Почастуєте своїх рідних дієтичними ніжними курячими котлетами. Приємного всім апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору