Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки
Багато хто знає тільки такий рецепт, в якому при приготуванні, курячу печінку досить просто згасити. Десять хвилин - і смачна страва готова. Але цю ж печінку можна приготувати інакше, просмажити в клярі. Блюдо стане більш ласим і виглядати на столі стане більш ефектно. На цей рецепт доведеться затратити трохи більше часу, але результату того варто. А приготувати соковиті відбивні з печінки простіше простого.
Потрібні для страви інгредієнти:
500 гр. курячої печінки;
2 яйця;
50 гр. твердого сиру;
кріп;
сіль;
мука.
Як зробити відбивні з печінки
Печінка промити, посолити.
На дошку простелити харчову плівку і викласти печінку, накрити другою частиною і відбити (не сильно, печінку дуже м'яка Не перетворіть її в кашку). Плівка (або пакет) потрібні в цілях чистоти на кухні, занадто багато бризок.
Яйця збити, додати зелень, посолити. Натерти трохи сиру. Вийде дуже смачний кляр.
Борошно розташувати в плоскій тарілці. Печінка занурити в борошно з усіх боків.
Потім занурюємо в кляр і на сковороду.
Смажиться швидко, з двох сторін, до сходу крові.
Часто для того, щоб кляр не темніли, відбивні обсмажують на великому вогні, а потім розміщують в величезне блюдо і гасять в духовці.
Можна застосувати подвійний кляр або до яйцю додати трохи борошна.
Але доповнення особливо ні до чого. За стандартним рецептом печінкові відбивні виходять відмінні як на вигляд, так і на смак.
М'які, смачні і соковиті відбивні з печінки вже на столі.
Практично, в кожному рецепті страви з печінки згадки про її користь, і це правильно. Але я хочу звернути увагу на його незвичайний смак. А ще на те, що чудові швидкі відбивні з курячої печінки завжди врятують Вас при спонтанних гостях.