Наш рецепт » Закуски » Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

Багато хто знає тільки такий рецепт, в якому при приготуванні, курячу печінку досить просто згасити. Десять хвилин - і смачна страва готова. Але цю ж печінку можна приготувати інакше, просмажити в клярі. Блюдо стане більш ласим і виглядати на столі стане більш ефектно. На цей рецепт доведеться затратити трохи більше часу, але результату того варто. А приготувати соковиті відбивні з печінки простіше простого.

Потрібні для страви інгредієнти:

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

500 гр. курячої печінки;

2 яйця;

50 гр. твердого сиру;

кріп;

сіль;

мука.

Як зробити відбивні з печінки

Печінка промити, посолити.

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

На дошку простелити харчову плівку і викласти печінку, накрити другою частиною і відбити (не сильно, печінку дуже м'яка Не перетворіть її в кашку). Плівка (або пакет) потрібні в цілях чистоти на кухні, занадто багато бризок.

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

Яйця збити, додати зелень, посолити. Натерти трохи сиру. Вийде дуже смачний кляр.

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

Борошно розташувати в плоскій тарілці. Печінка занурити в борошно з усіх боків.

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

Потім занурюємо в кляр і на сковороду.

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

Смажиться швидко, з двох сторін, до сходу крові.

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

Часто для того, щоб кляр не темніли, відбивні обсмажують на великому вогні, а потім розміщують в величезне блюдо і гасять в духовці.

Можна застосувати подвійний кляр або до яйцю додати трохи борошна.

Але доповнення особливо ні до чого. За стандартним рецептом печінкові відбивні виходять відмінні як на вигляд, так і на смак.

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

М'які, смачні і соковиті відбивні з печінки вже на столі.

Практично, в кожному рецепті страви з печінки згадки про її користь, і це правильно. Але я хочу звернути увагу на його незвичайний смак. А ще на те, що чудові швидкі відбивні з курячої печінки завжди врятують Вас при спонтанних гостях.

Відбивні з курячої печінки - як приготувати відбивні з печінки

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Печінковий паштет з курячої печінки з відварною яйцем і петрушкою
Печінковий паштет з курячої печінки з відварною яйцем і петрушкою
Дуже легким приготуванням курячого печінкового паштету з яйцем і зеленню петрушки я сьогодні ділюся. Він прекрасно вписується для подачі як на свято, так і на сніданок або просто в годинник перекусу
Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді
Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді
Яловича печінка - дуже смачний і корисний субпродукт, не кожному вдається приготувати. Щоб печінка яловича смажена вийшла м'якою і соковитою існують деякі хитрощі і особливі способи її теплової

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору