Наш рецепт » М'ясні страви » Печінковий паштет з курячої печінки з відварною яйцем і петрушкою

Печінковий паштет з курячої печінки з відварною яйцем і петрушкою

Дуже легким приготуванням курячого печінкового паштету з яйцем і зеленню петрушки я сьогодні ділюся. Він прекрасно вписується для подачі як на свято, так і на сніданок або просто в годинник перекусу між основними прийомами їжі. Зберігатися такий печінковий паштет з курячої печінки в холодильнику повинен не довше ніж 7 днів. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє всі етапи приготування.

Інгредієнти, які нам потрібні:

  • 600 грам курячої печінки;
  • 2 штуки курячих яєць (С-1);
  • 2 штуки середнього розміру моркви;
  • 3 штуки ріпчастої цибулі;
  • 1,5 ч. Ложки великої морської солі;
  • 0,5 ч. Ложки меленого коріандру;
  • 0,25 ч. Ложки кмину;
  • 6о мл рослинного масла (без запаху);
  • 1 пучок петрушки (тільки листочки).

Як приготувати курячий печінковий паштет

У глибокий сотейник або сковороду наливаємо масло і починаємо його розігрівати на вогні. У цю ж сковороду кладемо добре промиту печінку, очищену і порізану на шматочки морква. Потім, кладемо нарізану на 4-5 частин цибулю і, в останню чергу, всипаємо спеції.

Печінковий паштет з курячої печінки з відварною яйцем і петрушкою

Закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на середньому вогні близько 45-50 хвилин. Потім, знімаємо з вогню і даємо всього вмісту в сковороді охолонути. Я залишила на пів години і цього було достатньо, щоб приступити до подрібнення.

Печінковий паштет з курячої печінки з відварною яйцем і петрушкою

Поки тушілась печінку з овочами, відварюємо яйця в круту і видаляємо шкаралупу, коли вони охолонуть.

Пропускаємо шматочки курячої печінки разом з шматочками моркви і цибулі через м'ясорубку з дрібною сіточкою.

Печінковий паштет з курячої печінки з відварною яйцем і петрушкою

Тепер, натираємо на сирної тертці яйця прямо в подрібнену печінку.

Печінковий паштет з курячої печінки з відварною яйцем і петрушкою

Все добре змішуємо і перекладаємо весь паштет в салатник.

Печінковий паштет з курячої печінки з відварною яйцем і петрушкою

Сухі листочки петрушки ріжемо ножем, але не дуже дрібно, і по краю салатника посипаємо готовий паштет. До паштету можна падати нарізаний на шматочки багет, батон або лаваш.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору