Наш рецепт » Закуски » Бутерброди » Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

Тости є підсмажені або підсушені шматочки хліба. Це, свого роду, гарячі бутерброди. Є багато рецептів приготування смачних і ситних тостів. Одним з моїх улюблених є тости з яйцями. Для приготування таких бутербродів, я, звичайно, намагаюся взяти перепелині. Оскільки такі яйця невеликого розміру, то вони досить вигідно виглядають на шматочках хліба або батона. Про те, як зробити апетитні тости з перепелиними яйцями, ділюся в цьому рецепті, а крок за кроком зроблені фото наочно продемонструють приготування.

Нам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • скибочки хліба або батона - 4 штуки;
  • яйце перепелине - 4 штуки;
  • масло рослинне - 2 столові ложки;
  • часник - 1 зубчик;
  • свіжа зелень - для прикраси;
  • сіль за смаком;
  • чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати тости з яйцем на сковороді

Отже, спочатку підготуємо хлібну основу. Нарізаємо відповідний шматок хліба або батона на скибочки. Можна, звичайно ж, взяти і вже готовий нарізний хліб або батон.

Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

Поверхня сковороди зовсім небагато змащуємо будь-яким рослинним маслом. Викладаємо на сковороду хлібні скибочки для піджарки.

Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

З кожного боку підсмажуємо скибочки до утворення легкої рум'яної скоринки.

Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

Тепер, кожен підсмажений хлібний шматочок з одного боку (можна і з двох) натираємо очищеним часниковим зубчиком.

Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

На сковороду додаємо рослинне масло. Швидко розколюємо на сковороду перепелині яйця і підсмажуємо їх.

Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

Викладаємо підсмажені перепелині яйця на підготовлений хліб.

Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

Прикрашаємо кожен шматочок посіченою свіжою зеленню. Можна просто невеликий гілочкою або листям зелені, якщо у вас петрушка або кінза.

Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

Наші смачні хлібні тости з яйцем і зеленню готові. Можна подавати на сніданок або перекус.

Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

Представлений рецепт тостів з перепелиними яйцями є базовим. Їх можна доповнити, наприклад, тонким шматочком бекону, а поверх покласти по половинці помідори черрі. Фантазуйте, і приємного вам апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Гаряча закуска, святкові рецепти, приготування, фото і прості правила подачі
Гаряча закуска, святкові рецепти, приготування, фото і прості правила подачі
Гарячі закуски, якщо сказати коротко, це смачні і зручні гарячі страви, які при подачі на стіл не вимагають гарніру. Гаряча закуска хоч і не «зустрічає» гостей разом з холодною закускою, салатами і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору