Наш рецепт » Гарніри » Рум'яний запечена картопля в соєвому соусі часточками

Рум'яний запечена картопля в соєвому соусі часточками

Смачну картопельку і для повсякденного меню, так, і для святкових посиденьок теж, можна приготувати різними способами. Ми пропонуємо сьогодні приготувати гарний і смачний рум'яний запечена картопля в соєвому соусі часточками. Перш, ніж відправити шматочки картоплі в духовку, їх потрібно відварити до напівготовності, а потім вже замаринувати в спеціально приготованому соусі. Всі нюанси і подробиці правильного запікання золотистого картоплі цим способом, детально розкриті в моєму покроково оформленому рецепті з фото.

Складові:

  • картопля - від 6 шт .;
  • соєвий соус класичний - 30 мл;
  • олія соняшникова - 30 мл;
  • сіль за смаком;
  • часниковий зубок - 2 шт .;
  • приправа для картоплі - 2 щіпки.

Як запекти картоплю часточками в духовці з часником і соєвим соусом

Для запропонованого способу запікання картоплі в духовці використовувати бажано бульби невеликого і однакового розміру. Очищаємо картоплю від можливих забруднень під теплою проточною водою, а потім, відразу зручним способом очищаємо (або ножиком, або за допомогою Овочечистка). Очищені бульби нарізаємо на 4 часточки, перекладаємо їх в каструлю, ставимо варитися на плиту, заливши холодною водою. Варимо картопляні дольки до напівготовності. Важливо не переварити! Напівсирої картопля перекладаємо в миску, слив відвар. Нехай він остигає.

Рум'яний запечена картопля в соєвому соусі часточками

Поки картопелька для подальших кулінарних процедур охолоджується, приготуємо маринад на основі соєвого соусу. У невелику мисочку заливаємо сам соус і будь-яку рослинну олію. Додаємо подрібнені часникові зубки, кидаємо пару пучок спеціальної приправи для картопляних страв, сіль. перемішуємо інгредієнти.

Рум'яний запечена картопля в соєвому соусі часточками

Картопля остудився, вливаємо в нього приготовлений маринад і з акуратністю перемішуємо.

Рум'яний запечена картопля в соєвому соусі часточками

Духовку розігріваємо для запікання картоплі до 200 градусів. Перекладаємо часточки в соєвому маринаді на деко. Буде краще, якщо у вас є можливість застелити його кулінарним пергаментом.

Рум'яний запечена картопля в соєвому соусі часточками

Випікати на деку (без фольги) потрібно хвилин 20 або 25, до повної готовності картоплі.

Рум'яний запечена картопля в соєвому соусі часточками

Апетитний, рум'яний і золотистий запечена картопля в соєвому соусі готовий!

Рум'яний запечена картопля в соєвому соусі часточками

Всім приємного перекусу!

Рум'яний запечена картопля в соєвому соусі часточками

Такий правильно приготований картопляний гарнір підходить до будь-якого м'яса, солоної або смаженої риби, маринованим або тушкованим грибочками. Під час посту - це ідеальний пісний гарнір з картоплі можна подати з будь-якими консервованими овочами або овочевим салатом.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору