Незвичайний вінегрет з оселедцем і овочами
Овочевий вінегрет вже не вважається настільки популярним салатом, як за радянських часів. Але, тим не менше, господині не "скидають з рахунків» це блюдо при складанні домашнього меню. Вінегрет привертає і своєю економічністю, і гастрономічною легкістю в готуванні. Сьогодні я пропоную робити незвичайний вінегрет з оселедцем. У такому варіанті приготування змінюється класичний склад продуктів і овочеві інгредієнти вінегрету доповнюються шматочками малосоленой оселедця. Як правильно приготувати простий і оригінальний вінегрет з оселедцем (без капусти, квасолі і огірків) демонструє мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.
Складові:
- буряк - 1-2 шт .;
- морква - 1 штука;
- картопля - 2 шт .;
- цибуля - 1 штука;
- зелена цибуля - 4-5 пера;
- малосоленая оселедець (філе) - 1 шт .;
- сіль і спеції - за бажанням;
- масло - для заправки.
Як готувати вінегрет з оселедцем і овочами
Приготування починається з попередньої підготовки всіх вхідних в салат інгредієнтів. Як і годиться овочі для вінегрету (буряк, картоплю і моркву) заздалегідь відварюємо, а потім охолоджуємо. Краще взагалі відварити ці компоненти страви з ночі. Порядок подрібнення інгредієнтів особливо не важливий. Ну, давайте почнемо з рибного філе. Воно у нас вже очищено, тому, просто нарізаємо оселедець на кубики.
Очищений картопля подрібнюємо в формі кубиків, пропорційних рибним шматочках.
Таку ж форму надаємо і морквині.
Буряк в вінегрет подрібнюємо як морквину і картоплю, а ріпчаста цибуля просто рубаємо.
Додаємо також до інгредієнтів нашатковану зелену цибулю. Кидаємо в миску по своєму смакового переваги сіль і бажані спеції. Заправляємо улюбленим рослинним маслом. перемішуємо.
Подаємо наш апетитний, смачний (хоч і простий) вінегрет з оселедцем до столу, прикрасивши зеленими гілочками.
Сподіваюся, що вам припаде до душі мій незвичайний, але простий рецепт вінегрету. Приємного всім перекусу!