Наш рецепт » Соуси » Хренодер з помідорами і часником

Хренодер з помідорами і часником

Всім давно відомо, що якщо з'єднати разом помідори, часничок і хрін, то можна отримати чудовий соус до різноманітних м'ясних і рибних страв. Таке «тріо» називається чортівня. Але носить такий вид соусу ще й іншу назву - хренодер. Особливої ​​різниці я не бачу як називати соус. Як не назви - все одно смачно. Складнощі в приготуванні хренодера зовсім немає. І новачок зможе приготувати буквально за півгодини, просто використовуйте мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.

Головна умова успіху в приготуванні соусу - обов'язково візьміть інгредієнти в потрібних пропорціях:

Хренодер з помідорами і часником

  • помідори будь-якого сорту - 4-5 кг;
  • хрін - 4 кореня середнього розміру;
  • часник - 1 головка;
  • сіль - 1 супова ложка.

Як приготувати хренодер з помідорами і часником

Для початку підібрані помідори промиваємо. Сильно зіпсовані «екземпляри» не використовуємо, щоб не зіпсувати смак майбутнього гострого соусу. Обсушуємо вибрані помідори тканим рушником.

Хренодер з помідорами і часником

Далі переходимо до очищення хрону. Для цього можна скористатися звичайним ножичком.

Хренодер з помідорами і часником

Зручним способом звільняємо часникові зубки від лушпиння.

Хренодер з помідорами і часником

Нарізаємо частками помідори.

Хренодер з помідорами і часником

Коли закінчите з процесом підготовки інгредієнтів для хренодера, можна почати їх спільне подрібнення. В ідеалі краще взяти ручну «бабусину» м'ясорубку. Отже, прокручуємо всі складові майбутнього соусу.

Хренодер з помідорами і часником

В отриману помідорову суміш підсипає зазначену норму солоної спеції.

Хренодер з помідорами і часником

Тепер потрібно добре перемішати соус.

Хренодер з помідорами і часником

Завершує приготування - розподіл готової чортівня в тару. Розмір посуду вибираємо на свою перевагу.

Хренодер з помідорами і часником

У міру гострий і дуже смачний хренодер з помідорами і часником готовий для вживання!

Хренодер з помідорами і часником

Даний рецепт можна використовувати і для приготування хренодера на зиму. Тільки банки перед розфасовкою потрібно буде обов'язково простерилізувати.

Рекомендуем

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Смачна піца стала улюбленим блюдом не тільки італійців, але і наших співвітчизників. Є безліч способів приготувати домашню піцу, пропоную вам ще одну кулінарну варіацію, в якій використовується

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору