Наш рецепт » Соуси » Хренодер з помідорами і часником

Хренодер з помідорами і часником

Всім давно відомо, що якщо з'єднати разом помідори, часничок і хрін, то можна отримати чудовий соус до різноманітних м'ясних і рибних страв. Таке «тріо» називається чортівня. Але носить такий вид соусу ще й іншу назву - хренодер. Особливої ​​різниці я не бачу як називати соус. Як не назви - все одно смачно. Складнощі в приготуванні хренодера зовсім немає. І новачок зможе приготувати буквально за півгодини, просто використовуйте мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.

Головна умова успіху в приготуванні соусу - обов'язково візьміть інгредієнти в потрібних пропорціях:

Хренодер з помідорами і часником

  • помідори будь-якого сорту - 4-5 кг;
  • хрін - 4 кореня середнього розміру;
  • часник - 1 головка;
  • сіль - 1 супова ложка.

Як приготувати хренодер з помідорами і часником

Для початку підібрані помідори промиваємо. Сильно зіпсовані «екземпляри» не використовуємо, щоб не зіпсувати смак майбутнього гострого соусу. Обсушуємо вибрані помідори тканим рушником.

Хренодер з помідорами і часником

Далі переходимо до очищення хрону. Для цього можна скористатися звичайним ножичком.

Хренодер з помідорами і часником

Зручним способом звільняємо часникові зубки від лушпиння.

Хренодер з помідорами і часником

Нарізаємо частками помідори.

Хренодер з помідорами і часником

Коли закінчите з процесом підготовки інгредієнтів для хренодера, можна почати їх спільне подрібнення. В ідеалі краще взяти ручну «бабусину» м'ясорубку. Отже, прокручуємо всі складові майбутнього соусу.

Хренодер з помідорами і часником

В отриману помідорову суміш підсипає зазначену норму солоної спеції.

Хренодер з помідорами і часником

Тепер потрібно добре перемішати соус.

Хренодер з помідорами і часником

Завершує приготування - розподіл готової чортівня в тару. Розмір посуду вибираємо на свою перевагу.

Хренодер з помідорами і часником

У міру гострий і дуже смачний хренодер з помідорами і часником готовий для вживання!

Хренодер з помідорами і часником

Даний рецепт можна використовувати і для приготування хренодера на зиму. Тільки банки перед розфасовкою потрібно буде обов'язково простерилізувати.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Смачна піца стала улюбленим блюдом не тільки італійців, але і наших співвітчизників. Є безліч способів приготувати домашню піцу, пропоную вам ще одну кулінарну варіацію, в якій використовується

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору