Наш рецепт » Десерти » Вершково-заварний крем на основі французького крему Патісьер

Вершково-заварний крем на основі французького крему Патісьер

Приготований вершково-заварний крем виходить дуже легкий і повітряний. За основу я взяла заварний крем з крохмалем, який всі знають як Патісьер. Він оптимально підходить для прошарків бісквітних і листкових тортів, наповнення тістечок і булочок. Простий, покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам при приготуванні все зробити швидко і правильно.

Для заварного крему з вершками і крохмалем потрібно:

  • 0,5 літра молока 4% -6%;
  • 150 грам білого цукру з 5 грамами ванілі;
  • 3 курячих жовтка з 1 курячим яйцем (Д-В);
  • 1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю;
  • 60 грам вищого сорту пшеничного борошна;
  • 50 грам солодковершкового масла 72% -82%;
  • 320 мл 33% -35% вершків.

Як приготувати вершково-заварний крем на основі заварного крему Патісьер

Готувати почнемо з того, що в ковшике ручним віночком розмішуємо цукор з ваніліном, жовтками і одним яйцем. Потім, просіюємо крохмаль, перемішаний з борошном, і втручається їх в яєчну суміш. Вливаємо невеликими порціями молоко і ретельно розмішуємо все, поки не закінчиться молоко. Ставимо на вогонь з постійним обертанням віночка.

Вершково-заварний крем на основі французького крему Патісьер

Чекаємо моменту, коли крем початку заварюватися і рівномірно густіти, опускаємо м'яке масло, перемішуємо і знімаємо з плити.

Вершково-заварний крем на основі французького крему Патісьер

Перекладаємо готовий заварений крем Патісьер в зручну посуд. Покриваємо його харчовою плівкою в контакт і чекаємо його повного охолодження.

Вершково-заварний крем на основі французького крему Патісьер

Отже, крем Патісьер повністю охолов і став густішим. У діжу міксера вливаємо вершки (вони повинні бути добре охолоджені) і збиваємо їх до середніх, або ще називають м'яких, піків. Потім, лопаткою втручаємося їх в заварний крем.

Вершково-заварний крем на основі французького крему Патісьер

Міксером тут користуватися не варто. Є ймовірність перебити вершки.

Вершково-заварний крем на основі французького крему Патісьер

Готовий вершково-заварний крем на основі французького крему Патісьер готовий і його можна прибрати в холодильник. Нехай чекає свого часу для застосування.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею
Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею
Цей повітряний і дуже ніжний десерт з грушевої начинкою всередині займає гідне місце серед десертів. Серед кулінарів він відомий як десерт з секретом або тістечко Павлова з сирним кремом і грушею.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору