Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » У духовці запечена курка шматочками в майонезі

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Куряча тушка - чудовий гастрономічний продукт, який багатьма господарочками використовується для готування смачних простих страв. Часто курочка запікається цілком і ділиться на частини вже в готовому вигляді. Але можна її відразу поділити на порційні шматочки і в такому вигляді, після певних кулінарних процедур, подати до столу, в тому числі, і до святкового. Наше сьогоднішнє пропозицію - це запечена курка шматочками в майонезі. Рецепт не є складним, а крок за кроком оформлений рецепт з фото зробити перший приготування страви максимально легким і простим.

Складові:

  • куряча тушка - 1 штука (вага - 1200-1300 гр);
  • майонез - 3 ст. ложки;
  • часник - 3 зубчики;
  • сіль за смаком;
  • приправ для курки - за смаком;
  • масло рослинне - 2 ст. ложки.

Як приготувати курку шматочками в майонезі в духовці

Для нашого пропонованого страви куряча тушка повинна бути в розморожених стані. Починаючи приготування проводимо візуальний огляд, видаляємо пір'ячко, промиваємо і швидко обтирає паперовим рушником.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Сокиркою або відповідним ножем обробляємо тушку на шматочки. Намагайтеся, щоб шматочки були приблизно однакового розміру. Дрібнити - не потрібно.  Шматочки курки викладаємо в миску.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Кидаємо в миску до курячим шматочках на ваше смакове розсуд сіль, кидаємо пару пучок (або трохи більше) приправи.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Очищені часникові зубки або пропускаємо через прес, або натираємо. Часникову масу переправляємо в миску.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Викладаємо майонез і перемішуємо.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Можна залишити курячі шматочки маринуватися, але якщо час для приготування обмежена, то можна відразу заповнити замаринованим м'ясом змащену форму і відправити блюдо запікатися в духовку. Рекомендуємо накрити форму фольгою. Температуру зупиняємо на позначці 220 градусів.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Запікаємо курячі шматочки в майонезі близько 40 хвилин. Потім фольгу прибираємо і при такому ж спеці продовжуємо запікати ще хвилин 10.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Подачу страви можна урізноманітнити зеленню. приємного перекусу!

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Як бачите, курка шматочками в майонезі запікається дуже просто. Обов'язково спробуйте втілити рецепт на своїй кухні.

Рекомендуем

Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці
Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці
Сьогодні на обід у нас буде запечена в зеленій хрусткій паніровці курка шматочками, в духовці. Італійський рецепт курки в зеленій паніровці готувати дуже просто, а інгредієнти все доступні для
Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Блюдо виходить смачним, підсмажений і дуже ароматним.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору