Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » У духовці запечена курка шматочками в майонезі

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Куряча тушка - чудовий гастрономічний продукт, який багатьма господарочками використовується для готування смачних простих страв. Часто курочка запікається цілком і ділиться на частини вже в готовому вигляді. Але можна її відразу поділити на порційні шматочки і в такому вигляді, після певних кулінарних процедур, подати до столу, в тому числі, і до святкового. Наше сьогоднішнє пропозицію - це запечена курка шматочками в майонезі. Рецепт не є складним, а крок за кроком оформлений рецепт з фото зробити перший приготування страви максимально легким і простим.

Складові:

  • куряча тушка - 1 штука (вага - 1200-1300 гр);
  • майонез - 3 ст. ложки;
  • часник - 3 зубчики;
  • сіль за смаком;
  • приправ для курки - за смаком;
  • масло рослинне - 2 ст. ложки.

Як приготувати курку шматочками в майонезі в духовці

Для нашого пропонованого страви куряча тушка повинна бути в розморожених стані. Починаючи приготування проводимо візуальний огляд, видаляємо пір'ячко, промиваємо і швидко обтирає паперовим рушником.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Сокиркою або відповідним ножем обробляємо тушку на шматочки. Намагайтеся, щоб шматочки були приблизно однакового розміру. Дрібнити - не потрібно.  Шматочки курки викладаємо в миску.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Кидаємо в миску до курячим шматочках на ваше смакове розсуд сіль, кидаємо пару пучок (або трохи більше) приправи.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Очищені часникові зубки або пропускаємо через прес, або натираємо. Часникову масу переправляємо в миску.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Викладаємо майонез і перемішуємо.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Можна залишити курячі шматочки маринуватися, але якщо час для приготування обмежена, то можна відразу заповнити замаринованим м'ясом змащену форму і відправити блюдо запікатися в духовку. Рекомендуємо накрити форму фольгою. Температуру зупиняємо на позначці 220 градусів.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Запікаємо курячі шматочки в майонезі близько 40 хвилин. Потім фольгу прибираємо і при такому ж спеці продовжуємо запікати ще хвилин 10.

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Подачу страви можна урізноманітнити зеленню. приємного перекусу!

У духовці запечена курка шматочками в майонезі

Як бачите, курка шматочками в майонезі запікається дуже просто. Обов'язково спробуйте втілити рецепт на своїй кухні.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці
Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці
Сьогодні на обід у нас буде запечена в зеленій хрусткій паніровці курка шматочками, в духовці. Італійський рецепт курки в зеленій паніровці готувати дуже просто, а інгредієнти все доступні для
Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Блюдо виходить смачним, підсмажений і дуже ароматним.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору