Запечені курячі стегна в духовці у фользі
Чим порадувати чоловіка в чоловіче свято? Звичайно ж, м'ясною стравою! Пропоную рецепт неймовірно смачних, рум'яних і пряних курячих стегенець у вині. Запечені курячі стегна в духовці готуються в фользі і виходять дуже соковитими, з ароматом куркуми, коріандру і перчика. Беріть на озброєння мій рецепт з покроково відзнятими фото і балуйте своїх улюблених чоловіків.
Отже, нам потрібні:
- стегна курячі - 3 штуки;
- вино червоне столове - 1-2 ст. ложки;
- оливкова олія - 1 ч. Ложка;
- сіль морська - 1 ч. Ложка;
- коріандр мелений - за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком;
- куркума - за смаком.
Як запекти курячі стегна в духовці у фользі
Свіжі або охолоджені курячі стегна добре промити. Викласти в каструлю. Посипати морською сіллю, меленим коріандром, куркумою і чорним перцем. Я недавно купила морську сіль і тепер кладу її в усі страви. Це корисніше і смачніше, ніж страви зі звичайною сіллю. Хоча, якщо її немає, то можна і звичайну.
Каструлю накрити кришкою і потрясти, щоб спеції і морська сіль рівномірно розподілилися. Залишити мінімум на 10-12 хвилин, щоб м'ясо увібрало аромат спецій і сіль.
Деко послати фольгою. Змастити її оливковою олією. Викласти стегна і трохи загорнути їх у фольгу, щоб утворилися бортики.
Полити м'ясо вином. Вино підійде будь-яке червоне, але я зазвичай використовую столове вино.
Загорнути стегна в фольгу і відправити в духовку. Випікати при 175 градусах 45-50 хвилин. За сім хвилин до кінця, відкрити фольгу, щоб утворилася приємна рум'яність.
Подавати запечені курячі стегна в теплому вигляді. Вони відмінно гармонують з овочевими гарнірами і червоним вином.
Обов'язково спробуйте приготувати стегна курячі за моїм рецептом. Готову страву перевершить всі ваші очікування. Приємного вам апетиту!