Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді
Яловича печінка - дуже смачний і корисний субпродукт, не кожному вдається приготувати. Щоб печінка яловича смажена вийшла м'якою і соковитою існують деякі хитрощі і особливі способи її теплової
Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані є дуже легким у приготуванні, смачним і простим рибним блюдом. Морський окунь в духовці виходить дуже ніжним, не містить багато калорій і
Соковитий шашлик з курячих стегенець на мангалі на решітці
Смачний, соковитий і м'який, що вабить своєрідними спеціями шашлик - улюблене блюдо не тільки на Кавказі. Економічний і дієтичний шашлик в будь-який час року можна приготувати самостійно,
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору