Сьогодні на обід буду готувати соковитий гуляш з яловичини з томатом на сковороді. Вибираючи шматочок яловичини, варто звернути увагу на свіжість м'яса і відсутність сторонніх запахів.
Дане страву зроблено за мотивами дагестанського національної страви, яке називається халтама. Ця страва являє собою коржі з кукурудзяного борошна, зварені на баранячому бульйоні.
Приготування шашлику - справа чоловіча і майже магічне. Потрібно відзначити, щоб досягти гарного результату, шляхів в кулінарії, як, втім, і в житті - безліч.
Не кожна господиня хоче зв'язуватися з яловичиною, тому що це, далеко, непростий сорт м'яса. Але, якщо його правильно приготувати, то можна отримати дуже смачне блюдо.
Свою назву м'ясної, в нашому випадку, курячий хлібець отримав завдяки своїй формі, яка нагадує булку хлібця цеглинка. Але по суті - це ніжна і смачна запіканка з курячого філе з рисом і овочами.
Як робити фарш? Таке питання виникає у багатьох господинь, які читають рецепти приготування пельменів, котлет, паштетів, мусака, чебуреків і безлічі інших улюблених багатьма страв з фаршу.
Галантин - це холодець блюдо з нежирного м'яса: птиці, кролика, телятини, дичини і т.п. Крім різних видів м'яса (наприклад, біле і темне м'ясо курки), в нього додають овочі, гриби, сир
Який святкової стіл обходиться без холодної закуски? Правильно, ніякої. У своєму сьогоднішньому рецепті я розповім, як легко, просто і смачно приготувати в духовці мозаїчний домашній рулет з курячих
Пряна, ніжна і соковита свинина запечена в духовці з часником і ялівцем, стане ідеальним доповненням до овочевих закусок, бутербродів і багатьом гарнірів.