Якщо любите рибні страви, неодмінно спробуйте приготувати корюшку. Це дрібна морська риба, яка водиться в прибережних водах. Завдяки своєму ніжному м'ясу та унікальному смаку, корюшка дає змогу
Палтус - це риба з ніжним м'ясом, яка відрізняється своїм особливим смаком і текстурою. Філе палтуса зазвичай не містить кісток, що робить його зручним для приготування та вживання. Готується
Солоний оселедець частий гість на столах, але ціни на нього постійно зростають, та й якість самої риби та її засолу не завжди відповідають очікуванням. Але вихід є. Посолити оселедець можна легко в
Засолювання підходить для різних видів риби. Ви можете використовувати цей спосіб для приготування горбуші, червоної риби, лосося, річкової риби, ікри. Час засолювання залежить від розміру філе:
Навага - це чудова біла морська риба, яка славиться своєю ніжною, соковитою та ароматною м'якоттю. Запечена в духовці, вона стає ще смачнішою та апетитнішою. Рецепти запеченої наваги можуть бути
Просту, буквально копійчану рибу можна не тільки солити або смажити на сковорідці, а й запікати в духовці. Незвично, вірно? Але виходить напрочуд смачно і розлітається, як насіннячко! Пропонуємо
Морський язик - це не тільки винятково корисна, а й неймовірно смачна риба, якщо приготувати її за простими і зрозумілими рецептами. У нашій добірці ви знайдете різноманітні варіанти страв із
Ніколи не пробували запечену в духовці скумбрію? Ви багато чого втратили. Ця риба ідеально підходить для запікання, бо за природою своєю досить жирна і зовсім не суха. Скумбрія, приготована в
Морський язик - вишукана і ніжна риба, яка стане справжньою окрасою вашого столу. Особливо апетитний і привабливий вигляд ця риба має в хрусткому клярі. Поєднання ніжного філе і хрусткої золотистої
Ставрида - риба, яку можна готувати найрізноманітнішими способами. Її ніжне м'ясо не містить у собі дрібних кісточок, тому вона ідеально підходить для дітей, у раціон яких обов'язково слід
Риба макрурус має біле м'ясо з ніжним і приємним смаком, яке ідеально підходить для різних страв. Крім того, макрурус є джерелом цінних поживних речовин, таких як білки, вітаміни та мінерали.
Риба в раціоні - це завжди чудова ідея, оскільки наповнює організм корисними макро- і мікроелементами. А ще дозволяє цікаво урізноманітнити звичні обіди та вечері. Пропонуємо різні способи
Риба пеленгас належить до сімейства кефальових, тому її м'ясо за смаком нагадує цю саму кефаль, але в пеленгаса воно більш соковите та жирне, із солодкуватим присмаком. Пеленгас є поживним і
Тунець - продукт дієтичний, у ньому багато поживного білка, але мало жирів, а до того ж м'ясо містить рідкісні й корисні омега-6 і омега-3, вітамін В6. Та й загалом це дуже смачна риба
Доступна за вартістю скумбрія після домашнього засолювання перетворюється на дивовижно смачну страву. Приготувати його може швидко будь-яка господиня або господар. Різноманітність рецептів допоможе
Ніжне, смачне м'ясо палтуса містить у собі безліч речовин, які необхідні для людини. Належить ця риба до сімейства камбалових, водиться в чистих морських водах. До переваг, крім користі та
Приготувавши скумбрію на мангалі, ви не тільки зможете насолодитися приголомшливим смаком, а ще й отримаєте величезну користь для свого здоров'я. Адже ця морська риба - справжнє джерело
Риба конгріо стане чудовим вибором для тих, хто прагне балансу між смаком і користю. Креветочну рибу можна подати на стіл у найрізноманітніших варіантах. Вона відмінно поєднується з картоплею,
Як смачно приготувати горбушу? Можна швидко посмажити на пательні, але краще запекти її цілком або шматочками в духовці. Вийде досить швидко, просто і водночас дуже смачно та корисно. Така страва
Щука фарширована - приголомшливо смачна і дуже давня страва, яку готували ще наші предки-слов'яни. Щука, приготована таким чином, вважається святковою стравою і часто готується для гостей або
Пропоноване сьогодні гаряче блюдо підійде як для приготування в звичайний день, так і в пісні дні. Така запечена в духовці риба в клярі виходить ніжна і соковита, а рисовий кляр утворює пікантну
Я дуже люблю рибу, але от наявність в ній великої кількості кісток не особливо радує. Особливо складно обробити рибу для малюків, коли не повинно бути жодної кісточки.